Stagiair(e) Back Office - Hbo

“Je kan data hebben zonder informatie, maar je kan geen informatie hebben zonder data.” – Daniel Keys Moran

Ben jij per februari 2018 op zoek naar een stageplaats als Back Office Medewerker? Ben jij kritisch en goed in het analyseren van gegevens? Dan is de meewerkstage Back Office Medewerker bij EMB Ventures echt iets voor jou!

EMB Ventures is een jong en snel groeiende investeringsmaatschappij, waar jij samen gaat werken aan eigen opgezette startups. De startup waar je bij Back Office vooral voor gaat werken is Omzet Plus. Alleen koffie halen, daar leer je natuurlijk niks van. Hier krijg jij veel verantwoordelijkheid en de ruimte om jezelf op zowel persoonlijk als professioneel gebied te ontwikkelen.

Wat houdt de stage precies in?
- Het verrijken van belangrijke data
- Informatieprocessen bijhouden en verbeteren
- Registratie, controle en archiveren van afspraken
- Communiceren met het team, verschillende afdelingen en derden.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een stageplaats met afwisselende taken en waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Jij draagt bij aan het succes van Omzet Plus en EMB Ventures. Bij ons wordt je niet gezien als stagiair, maar als medewerker! Verder krijg jij gezellige collega’s en een fijne, informele werksfeer met elke week een vrijdagmiddagborrel.

Wat zoeken wij in jou:
- Jij bent een hbo student(e)
- Beschikbaar voor 32 – 40 uur per week voor een periode van 5 tot 6 maanden. Als jouw beschikbaarheid anders is, kan dit in overleg worden gewijzigd
- Iemand die zelfstandig kan werken, maar ook goed teamwerk kan verrichten
- Analyserend vermogen
- Een kritische blik
- Communicatief en sociaal ingesteld

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Angelique Benders. Dit kan op 06-55345099 of via angelique.benders@omzet-plus.nl. Wie weet tot binnenkort!


Vacatures

Inside Sales Manager

Ben jij commercieel ingesteld en gedreven en wil jij graag je commerciële carrière starten binnen een professionele sales organisatie? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature
Stagiair(e) Marketing

Weet jij de aandacht van de juiste doelgroep te trekken? Heb jij creatieve ideeën om onze startups in de schijnwerpers te zetten?

Vacature
Stagiair(e) Back Office - Mbo

Ben jij kritisch en goed in het analyseren van gegevens? Kan jij zelfstandig werken, maar ook goed in teamverband?

Vacature