Laatste nieuws

Samenwerking Omzet Plus en Botboys

17/08/2016

Met trots maakt EMB Ventures bekend dat er een nieuwe, uitdagende, maar vooral mooie samenwerking is ontstaan tussen Omzet Plus, een startup van EMB Ventures, en Botboys. De heren van Botboys bouwen bots die persoonlijke communicatie met uw klanten hebben via kanalen zoals WhatsApp, Facebook, mail en uw website. Deze bots reageren onder andere automatisch op vragen van klanten en zorgen voor een op maat gemaakt antwoord. Om nog sneller te kunnen groeien in hun dynamische en internationale markt is Botboys daarom een samenwerking aangegaan met Omzet Plus, een startup van EMB Ventures. 

ontwikkelingen Aviminds

28/04/2016

Aviminds heeft sinds de oprichting verscheidene ontwikkelingen meegemaakt, veel nieuwe projecten gestart en het diensten aanbod verbreed. Sinds de oprichting zijn bestaande diensten en technieken uitgediept. Hierbij kunt u denken aan  CMS- en automatiseringssystemen, Landingpages, online marketing en algehele web development en onderhouds services. Ondernemend, creatief en met vernieuwende inzichten vanuit verschillende disciplines kan Aviminds zich inmiddels verantwoorden voor het bouwen en beheren van tientallen (inter)nationalewebsites. 

Lancering nieuwe website Omzet Plus

28/03/2016

In samenwerking met Aviminds en EMB Ventures is de realisatie van de nieuwe, frisse website een feit. ‘’De website straalt echt uit waar Omzet Plus voor staat’’, aldus Ruben Eilander, directeur van EMB Ventures. Het voornaamste woord dat naar voren kwam bij de lancering van de website was ‘’trots’’.

 

De vernieuwde website is voorzien van een strakke lay-out die erg gebruiksvriendelijk is. Immers is dit ook waar Omzet Plus voor staat; gebruikersgemak. Over toekomst perspectief valt ook niet te klagen, er liggen erg mooie plannen in het verschiet. Omzet Plus wil de klant kunnen voorzien van alle nodige informatie en service. De essentie van de aquisitievorm, intelligente telemarketing, en zoekmachine optimalisatie komt geheel tot uiting. Content writers halen het onderste uit de kan om de website SEO proof te maken. Benieuwd hoe dit eruit komt te zien? Of naar de nieuwe projecten die gestart worden? Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws! 

website Sonsbeek & Partners Consultancy geoptimaliseerd

15/12/2015

Sonsbeek & Partners heeft een vernieuwde website! Eind 2015 is de website aangepast om klanten ook op online front optimaal te kunnen blijven bedienen. De aandachtspunten betreffen voornamelijk aanpassingen in webdesign, zoekmachine oplossingen en content. De samenwerking met Aviminds bracht verfrissende inzichten om de website in de toekomst eenvoudig door te kunnen ontwikkelen. 

Lancering vloteenbod

08/05/2015

Wij willen uw auto, vlot een gratis bod en zonder verplichtingen! De auto inkoopwebsite Vloteenbod is live! De website onderscheidt zich door het volledig geautomatiseerde klantmanagementsysteem van de concurrenten.
Maandenlang is er achter de schermen met het team van Aviminds intensief gewerkt aan de website. Bij de lancering van de website sprak directeur Abhishek Saini van Aviminds over de goede samenwerking met Vloteenbod en EMB Ventures. “Een zeer belangrijke voorwaarde voor deze site is het gebruiksgemak voor zowel de klanten als de beheerders. Het duurde wat langer voordat de site was zoals we voor ogen hadden, maar we zijn zeer tevreden met het eindresultaat”, aldus Saini.


Vloteenbod is gestart vanuit de gedachte dat Auto Inkoop anders kan en moet. Zij willen laten zien dat privé auto inkoop voor beide partijen een win-win situatie kan zijn en niet een laatste redmiddel voor als niemand op uw marktplaats advertentie reageert. U wilt van uw auto af, maar wel een eerlijke prijs ervoor krijgen die marktconform is. Vloteenbod u de mogelijkheid om deze te verkopen aan een eerlijk en betrouwbaar bedrijf die respectvol met uw situatie, uw auto en vooral u persoonlijk omgaat.

Welkom op de vernieuwde site van EMB Ventures

26/03/2015
Onze vernieuwde website is eindelijk een feit! De oude website van EMB Ventures was duidelijk aan vernieuwing toe. In november 2014 zijn we samen met team van webdevelopment partner Aviminds in India begonnen met het ontwikkelen van een nieuwe site. De website heeft een frisse lay-out en nieuwe informatie over onze werkwijze, start ups, projecten en ons bedrijf. Wij zijn dan ook trots op het eindresultaat.